Publicacions

Consells i Novetats

DOMUS - obres integrals

NOSALTRES

Som una empresa de SERVEIS d'aire condicionat i climatització integral a Barcelona.

Indústries, Particulars domèstics, Oficines, Comunitats i molts altres, en instal.lacions integrals i serveis urgents, a Barcelona i Baix Llobregat.

Som locals, àgils i garantia.

Aire condicionat i Climatització | Calefacció | Electricitat | Fontaneria | Energies renovables

Estem disponibles 24/365 en tots els canals d’internet i a les nostres oficines de Diagonal, 382 - Barcelona, en horari comercial.

Formem part de l’Equip DOMUS, amb una integració global professional, que gestiona el conjunt de de la llar.

- Instal.lacions
- Obres
- Projectes
- Disseny d'interiors

DOMUS serveis + integral

electricista

13 de Maig 2021

Som una empresa d'instal·lacions que completa tot allò què va més enllà de la construcció, amb diversos camps d'actuació, com per exemple l'ELECTRICITAT, a la llar i a la feina.


Tenim la qualificació professional i capacitacions homologades als organismes i gremis professionals per a cuidar la feina i la garantia.


Confia en nosaltres per les teves necessitats en una matèria tan important com l'electricitat.


DOMUS electricitat.

CONDUCTES D'AIRE CONDICIONAT

19 de Maig 2021

Els sistemes de Climatització bàsicament porten els fluxos d'aire condicionat als punts d'emissió o difusió, que corresponen amb la part terminal o normalment anomenada impulsió.

L'aire "transforma" el seu estat en captar la temperatura a l'interior de les màquines (bateria frigorífica evaporadora) i amb un sistema d'impulsió (ventilador) surt en direcció als punts d'emissió.

Així doncs, l'aire condicionat, que surt per les aletes d'un Split, els difusors de sostre o parets, les reixes o les toveres dels conductes (invisibles o vistos) de fibres, flexibles o metàl·lics, és el que físicament percebem de forma indirecta.

Però per DOMUS interiors, hi ha un efecte com és la part estètica i d'interiorisme, que conjugada amb la constructiva forma part de la qualitat total.

Per nosaltres hi han sistemes de "costums" i si bé són els més implantats, no són en realitat els més pensats.

Per això a DOMUS serveis fem VISITES personalitzades per a cada cas, ASSESSORANT amb la màxima honestedat i INFORMANT sobre els diversos sistemes, productes, avantatges, inconvenients, costos, repercussions, millores, possibilitats...

Tot un món a descobrir en la Climatització.

25 de Maig 2021

Quan els nostres clients volen integrar en un únic interlocutor i responsable únic el Projecte, fem que se sentin còmodes i en confiança, treballant plegats en els objectius preassignats en la fase conceptual.

La nostra vocació de Project Management fa que les obres avancin sense impediments i amb acords fluids.

Prova'ns 😀

DOMUS serveis
project management

03 de Juny 2021

Des d'una millora puntual a la llar, fins a una instal·lació completa de renovació de línies elèctriques o senzillament "descarregar" una línia molt tensionada.

Instal·lació de nous mecanismes, polsadors, interruptors, endolls, domotització bàsica i enllumenat.

Comprovacions i sanejament de caixes de connexions de cablejats en mal estat.

Instal·lació de protectors sobretensions per a cobrir les exigències del Reglament Elèctric de Baixa Tensió i a les assegurances de la llar dels nostres aparells amb electrònica (tots) incorporada.

Comprovació de fuites elèctriques i derivacions amb microconsums descontrolats.

Urgències.

DOMUS electricitat