Projectes

Les nostres feines

Sector Hoteler

Manteniments elèctrics i enllumenats al restaurant i hall de l'hotel ME

Residencial

Obres singulars a residències exclusives a Barcelona ciutat

Educació

Reforma integral de local per a acadèmia d'idiomes i matemàtiques

Comercial

Instal·lacions integrals d'electricitat, enllumenat, fontaneria i climatització d'Òptica a Sant Boi de Llobregat

Exteriors

Il·luminació i disseny d'exteriors a habitatges unifamiliars

Climatització

Aire condicionat i solucions en climatització cuidant l'estètica i la personalització a mida

Home & Building services
DOMUS serveis, és una empresa d'arrels constructives, entenem el Projecte residencial com una il.lusió de vida, en el que ens proposem gaudir conjuntament amb la Propietat i els Tècnics de l'esforç col.lectiu, humà i temporal que suposa.

Som coordinadors del procés, aportant la nostra especialitat, però mai perdent de vista els objectius comuns que uneixen als equips.

- Project Management
- Acompanyament tècnic
- Personalització
- Respecte pels objectius

Són els nostres arguments...

Reformes integrals
Vestir els interiors de la llar és un conjunt d’actuacions de dins a fora, amb un comú denominador, crear un espai dissenyat sobre una idea al paper que s’adapti a les necessitats imaginades.

És per això que cal que els professionals ajudin a aquesta tasca a ón intervenen factors múltiples a considerar i assessorar.
Ara que hem viscut temps a casa, calen idees fresques per renovar-nos per dins i per fora.

Estem per ajudar-vos.
DOMUS Disseny i Interiors

Home Restyling
Les millores de la llar poden ser de moltes formes i preus.
DOMUS integral ajuda, assessora i executa les reformes parcials o totals de casa teva.

Des de una cuina, un bany, un sistema d'aire condicionat per conductes, una calefacció amb caldera i radiadors, una renovació de la instal.lació elèctrica, un canvi de sanitaris, aixetes, enllumenat...

Qualsevol cosa que imaginis la podem fer.

Comercial i Terciari
DOMUS serveis, és el soci estratègic del sector del Retail i el Comerç local, que atén qualsevol incidència en un temps rècord.

Una fórmula que estalvia les pèrdues de vendes per falta del necessari confort dels clients.
Amb els mitjans tècnics, de provisions de contingències, logístics i humans, servim amb eficàcia i rapidesa.

- Serveis d'Urgències
- Horaris a mida
- Equips multi-disciplinars
- Rapidesa i solucions

Són els nostres arguments...

Industrial
DOMUS serveis, està al costat de la Indústria, per a oferir un servei integral de solucions i atenció constant, evitant les pèrdues de producció i les esperes innecessàries en els temps de resposta.

Amb un equip solvent i una gestió personalitzada, entenem als nostres clients com si el seu negoci fora el nostre propi.

- Manteniment predictiu
- Assessorament
- Diagnòstics
- Estalvi energètic

Són els nostres arguments...

Oficines
DOMUS serveis, enfoca el seu esperit de servei i atenció al client, cap al concepte del Facilities Management, aglutinant en un únic interlocutor i industrial, les necessitats diàries d'un Edifici o Oficines de corporacions, pimes o petita empresa.

Assistint i protegint les instal.lacions, per a una major durabilitat i eficiència energètica, que a la vegada repercuteix al confort d'aquells que treballen en elles.

- Higiene ambiental
- Climatització eficient
- Estudis lumínics
- Monitoratge d'energies

Són els nostres arguments...

Auditories Tècniques
Som especialistes en l'anàlisi de les instal·lacions i la construcció de forma integral.
Com a tal, oferim serveis tècnics d'assessorament per escrit en informes personalitzats d'auditories, consells, prevenció, recomanació i inversions estudiades a les necessitats de cada cas.

En una instal·lació intervenen molts factors, l'aïllament, la ubicació, la forma d'ús, l'antiguitat, l'eficiència energètica, el cost de manteniment, les ajudes a la renovació, etc...

Per això oferim en exclusiva als nostres clients el servei d'auditoria tècnica en INFORMES personalitzats.
Visites prèvies sense compromís.

DOMUS auditories

Nous espais de la llar

Si alguna cosa ens ensenyarà aquest període de confinament forçat a casa per a lluitar contra la pandèmia global sanitària, ha estat que ens calen "petits espais amb vida pròpia" i redissenyar casa nostra per a poder estar-hi més agradablement, més connectats, més concentrats, més sans, més ociosos, més en família...

De fet, amb un bon estudi d'interiorisme i redefinició dels espais és possible de rendibilitzar cada metre quadrat de l'habitatge en grans idees i grans petits nous espais que apareixeran de forma natural. És una combinació de mobiliari, lluminositat, pintura, petites obres / millores, decoració i definició de les necessitats.

Per això us animem a repensar casa vostre i imaginar com voldríeu que fora a partir d'ara.

Us esperem per a preparar el futur d'una llar amigable per viure-hi, treballar-hi, gaudir-la per molts confinaments que ens imposin.

nostres llars són el millor lloc del món.

DOMUS interiorisme

Integració de Projecte i control de la llar

La domòtica és una branca contemporània indispensable a dia d'avui en el procés constructiu i dissenyada principalment per a la millora del confort i la racionalització energètica.

El confort de portar al mòbil casa teva, el negoci, l'oficina, la indústria...

La racionalització en incorporar sistemes i rutines automàtiques als elements de producció d'energia tèrmica, elèctrica, solar... i gestionar-los amb els usos i condicions "just in time".

Integrador és el tècnic de disseny i projecte que prepararà les instal.lacions, per a ésser control.lades i gestionades pels usuaris, amb un protocol de comunicacions, amb els elements predefinits i en coordinació amb els intervinents globals.

En definitiva és un tècnic que insereix el producte domòtic a les nostres vides.

Desde DOMUS serveis, col.laborem amb els equips tècnics d'aquests sistemes

Fonts renovables d'energia i autoconsum

Amb el fi i efecte d'oferir serveis que estiguin al dia i que puguin satisfer les necessitats dels nostres clients, executem sistemes d'energia solar tèrmica, fotovoltaica i emmagatzenament energètic, per a l'obtenció d'aigua calenta sanitària, calefacció i electricitat, tant per habitatges com per a indústries.

a DOMUS serveis disposem del potencial tecnològic i d'un equip humà preparat per a desenvolupar aquest tipus de projectes i capaç d'oferir un assessorament expert.

Els materials necessaris per al desenvolupament d'un projecte d'aquest tipus als que donem proveïment i asistència, com són les plaques solars, els acumuladors d'ACS, les bateries, circuladors i altres components, de marques reconegudes i de referència en el mercat.

El que fa possible que garantim la qualitat de les instal.lacions i el seu excel.lent funcionament.

Et fem un pressupost personalitzat i detallat per a que calculis la rendibilitat de l'instal.lació.

Cobertes fotovoltaiques Industrials

Amb els nous marcs normatius, definitivament l'Administració i les Empreses ja poden fer el salt a l'autoconsum elèctric, amb la generació o venda d'energia renovable i la tecnologia fotovoltaica.

Recolzats per grans marques i equips d'enginyeria i d'instal·lacions amb els que tenim acords confiables, donem un
servei integral en totes les fases del Projecte.

FASE 1
ESTUDI: El Departament Tècnic estudia les necessitats energètiques de l'empresa del client.
FASE 2
PROJECTE: El nostre equip d'enginyers especialitzats en energia solar fotovoltaica dissenyen el projecte d'autoconsum energètic a mida.
FASE 3
INSTAL·LACIÓ: Implantació dels panels solars i elements necessaris per a la posada en marxa del sistema d'autoconsum.
FASE 4
AUTOCONSUM: Comenci a consumir la seva pròpia energia per a estalviar des de el primer dia en la seva factura elèctrica.

DOMUS fotovoltaica

Autoconsum a cobertes solars

Els sistemes de generació d'electricitat amb l'energia del sol a les cobertes dels nostres edificis / habitatges o sòl, passen per un estudi acurat del resultat econòmic / productiu de la instal·lació i la seva amortització i manteniment en el temps d'ús.

Molt a dir tenen les qualitats dels materials i les orientacions per a la maximització de l'eficiència, com també un correcte càlcul tècnic i la garantia contractual que aquestes previsions es reflecteixin en el pas dels anys.

Els períodes de retorn de les inversions en instal·lacions de plaques fotovoltaiques són el resultat d'un conjunt de factors, com són les subvencions, l'orientació, la capacitat d'emmagatzematge, la superfície de captació, etc...

Decidim amb tota la informació.

Domòtica i Securetat

Els sistemes NETATMO són fiables, segurs, provats i altament recomanables per la seva integració sense instal·lació i connectivitat a les aplicacions pròpies (via app) per assegurar la llar enfront dels riscos de grans o petits espais desocupats.

NOTA: Les companyies d'assegurances baixen les quotes de riscos si incorporem mesures preventives. Informa't al teu Agent d'Assegurances i reclama la millora de la prima de la llar.

Renovació i Higiene de l'aire

La renovació de l'aire als espais soluciona els problemes de ventilació en àrees amb poca oxigenació.

La importància en l'entrada i la sortida d'aire de forma correcta marca la diferència a l'hora de crear espais segurs i saludables.

a DOMUS serveis oferim aquest servei per solucionar problemes en ambients carregats a través de conductes metàl·lics galvanitzats amb aïllament interior o exterior o sense que s'ajustin a cada espai.

Ens ocupem de la instal·lació d'equips de climatització amb aportació i recuperació d'aire per a sales i edificis amb free-cooling, amb automatització de control d'humitats i temperatures amb totes les capacitats.

Muntem equips de ventilació en aparcaments amb conductors metàl·lics fins i tot de ventilació en els 400o amb la certificació que exigeix la normativa.

Construïm conduccions de distribució d'aire tractat amb fibra de vidre Climaver Plus o Neto, segons les necessitats de cada espai.

Sistemes integrats de control

El control de la llar a distància fa temps que ja és segur. Ara a més hi podem afegir els sistemes de telepresència i seguretat dels dispositius mòbils.

Xarxes de sales infomàtiques

Fem instal·lacions de cablejats en xarxa, potència elèctrica i servei ininterromput energètic en sales d'informàtica.

Climatització a RAC's

Les sales de servidors han de ser espais de temperatura controlada i alhora preveure possibles escenaris d'avaria amb el doblat de les instal·lacions i programes seriosos de manteniment.

En àmbits professionals / industrials un dia d'aturada per incidència supera amb escreix les inversions en seguretat.

Cal doncs assessorar-se i preparar les instal·lacions crítiques que comprometen el negoci en cas de fallada.

Les sales RAC si superen certa temperatura deixen de rendir en bones condicions, alenteixen els processos informàtics i poden aturar-se per seguretat.

Consulta als nostres tècnics aquest extrem.

DOMUS informàtica